Tjänster

Din takläggare i Skellefteå

Papptak, tegeltak och plåttak

LÅT OSS RENOVERA DITT TAK

Välkommen till Skellefteå Takservice AB. Är det dags att byta tak eller renovera ditt befintliga tak? Då har du kommit rätt. Vi på Skellefteå Takservice har lång och bred erfarenhet av branschen. Vi är specialiserade takläggare som erbjuder kompletta takrenoveringar på alla typer av tak. Våra takläggare är utbildade och håller en hög kvalitet på alla våra arbeten. 

Vi samarbetar med flera lokala hantverkare, detta underlättar för dig som kund. Vi utför arbeten på papptak, tegeltak och plåttak. Utför avvattning såsom hängrännor och plåtlister. Vinterhalvåret erbjuder vi snöskottning av tak till privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. 

Du är välkommen att kontakta oss på Skellefteå Takservice AB för offert eller rådgivning i samband med taktarbete. 

PAPPTAK

Papptak kostar ofta lite mindre än många andra typer av tak och därför kan papptak vara ett klokt val för den som vill göra en takomläggning till en så låg kostnad som möjligt. Idag är papptaken så pass utvecklade att de håller mycket hög kvalitet vad gäller både livslängd och isolerande egenskaper. Värmen hålls inne, fukten hålls ute och huset ser snyggt ut.

TEGELTAK

Tegel är det klassiska materialet för tak. Det är starkt, vackert och väldigt hållbart. Tegel är ett rent naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Tegelpannorna kan vara falsade eller ofalsade. En falsad interlocking panna är lättare att lägga och ligger säkrare. Den ofalsade pannan ger å andra sidan ett mer klassiskt och levande intryck.

PLÅTTAK

Ett plåttak har många fördelar emot andra takmaterial, dels att den är förhållandevis lätt jämfört med betong och tegel. Men också dess hållbarhet och det faktum att det är nästintill underhållsfritt, den glatta ytan i kombination med en hög takvinkel gör att ditt plåttak i princip rensar sig självt från snö.